349 Chemin Levade, 33121 Carcans
+33 6 48 54 92 17

Despre Noi

despre

Suntem o echipă multidisciplinară, un nucleu echilibrat, fiecare dintre noi având o vastă experiență profesională în ceea ce privește domeniul educațional, cultural, economic și juridic. Întreaga noastră carieră a fost clădită pe principiul unei conexiuni continue cu evoluțiile înregistrate în spațiul european și mondial.

Aducem întreaga noastră pricepere în mediul asociativ, în mod voluntar, astfel  participarea noastră va însemna un plus în procesul de eficientizare a  modalităților de abordare a diferitelor aspecte care stau la baza funcționării întregului ansamblu de activități abordate de către organizațiile nonguvernamentale.

 

Conecteaza-te cu echipa noastra

președinte

Claudia Puiu

Despre mine si pasiunile mele: 

Licențiată în drept și administrație publică, am avut oportunitatea începând cu anul 2003, să exersez profesia de consilier juridic și să ofer asistență juridică unor companii române cu acționariat străin care își desfășurau activitatea economică în legătură directă cu companiile de profil mondiale. Această oportunitate mi-a oferit ocazia spectaculoasă de a putea înțelege ce înseamna manageriat în scopul maximizării eficienței resurselor materiale dar și umane. Legislația fiscală și financiară internațională a fost o provocare care a devenit o pasiune. Am decis să îmi aduc întreaga pricepere în mediul asociativ, pentru ca eu impreuna cu echipa mea facem parte din categoria acelor specialiști cu o altfel de matrice a intelectualității, suntem acei profesioniști care reușesc să raspundă în timp record cerințelor modernității timpului.

responsbil financiar

Franckie Barraud

Despre mine si pasiunile mele: 

Agronom și antreprenor imobiliar, trăind apropape 20 de ani în România, am insistat să am o descriere un pic atipică și anume am ales să descriu « România mea » pentru ca este ca și cum aș vorbi despre mine însumi.  În decembrie 2002 am ajuns pentru prima oară în România unde am putut atinge cea mai “călduroasa” zapadă, toata țara era atat de albă încât  semăna cu o doamnă severă și rece care atinsese demult vârsta întelepciunii și nu este nici un pic de plasticitate în descrierea mea pentru că nu sunt atât de talentat.  Sunt agronom și mă pot considera un pionier printre investitorii străini din România.  România m-a învățat despre oameni și despre afaceri.  Lucrul cel mai important pe care am reusit să-l învaț de la români a fost că trebuie să înțelegi locurile, oamenii, să poti pricepe fiecare gest al lor. Am învățat ce înseamnă curaj, risc, pasiune. Veneam din țara mea, cu priceperea omului de afaceri occidental, familia mea fiind a cincea generație de francezi care s-au ocupat de afaceri și au trăit pentru afaceri. EU am avut încredere în România și pentru asta mă numar printre primii investitori străini în agricultura românească.  

Această țară a avut cea mai mare voință din întreg spațiu ex-comunist. Când am ajuns acolo,  încă învăța. În comparație cu Franța sau altă țară occidentală, România a trebuit să învețe totul precum un preșcolar: ce înseamnă instituție europeana, cum funcționeaza aceasta și pentru ce este atât de necesară.

Acum, după aproximativ 20 ani, când mă uit la România mea care este în plină evoluție și a început să-si definească propria înfațișare,  mă gândesc la începuturile ei în ceea ce privește învățatul despre lumea europeană. Credeți-mă că sunt tare mândru că prezenta mea a contribuit într-un fel la toată această evoluție!

Când mi s-a propus misiunea de a promova România în țara mea natală, am considerat că este o onoare.  Sper că mă voi ridica la înălțimea așteptărilor și voi face România mea mândra de mine!

RESPONSABIL IT

Adelina Oprescu

Despre mine si pasiunile mele: 

Licențiată în Business management și Comunicare visuală, dețin o experiență de mai bine de 6 ani ca și Graphic Designer atât la Bordeaux cât și la Londra. Am lucrat întotdeauna cu o varietate de clienți din diverse domenii de activitate. Am o atenție deosebită la detalii și mă consider o persoană creativă și energică. Sunt gata să depun toate eforturile necesare pentru a ajunge la soluția cea mai potrivită.

Sunt o persoană deschisă și comunicativă cu multă compansiune pentru cei din jur. Cred cu tărie în ideea că prin educație cu toți putem ajuta la crearea unui echilibru în societate. Îmi place să ajut prin joc și creativitate la formarea noilor generații.

Pasiunile mele sunt: călătoriile, cunoașterea altor culturi, muzeele de artă modernă,TED talks, cărțile despre inteligență emoțională și despre comportamentul și psihicul uman.