349 Chemin Levade, 33121 Carcans
+33 6 48 54 92 17

Consultanță Juridică

CENTRE FRANCO-ROUMAIN de COOPÉRATION ÉCONOMIQUE et CULTURELLE

Consultanță juridică.

Campania de Consultanță gratuită!

CAMPANIA ASOCIAȚIEI “CENTRU FRANCO-ROMÂN DE COOPERARE ECONOMICĂ ȘI CULTURALĂ » :

“ AM ÎNCHEIAT PARTENERIATE PENTRU DUMNEAVOSTRĂ!”

PARTENERIAT PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA.

“CENTRU FRANCO-ROMÂN DE COOPERARE ECONOMICĂ ȘI CULTURALĂ” are ca obiectiv crearea unui cadru de cooperare cu DIASPORA română din zonă. Pentru aceasta și-a propus să răspundă nevoilor comunității încheind parteneriate  solide cu diferiți profesioniști români care își desfășoară activitatea pe teritoriul Franței.

Vă prezentăm primul parteneriat din seria CAMPANIEI  încheiat de către “CENTRU FRANCO-ROMÂN DE COOPERARE ECONOMICĂ ȘI CULTURALĂ” cu cabinetul de avocatură franco-român MONICA IACOVICI, membru în baroul din Paris cu o experiență notabilă în drept privat francez, român și european.

Doamna avocat va oferi prin intermediul ASOCIAȚIEI “CENTRU FRANCO-ROMÂN DE COOPERARE ECONOMICĂ ȘI CULTURALĂ” consultanță juridică  gratuită tuturor cetățenilor români care au posibilitatea să se deplaseze la Pessac, cod postal 33600, în data de 04 Noiembrie 2019.

Venim în întâmpinarea unei nevoi stringente a comunitații și vă asigurăm că întreaga activitate a ,,Centrului Franco-Român de cooperare economică și culturală” este desfășurată în interesul și pentru comunitatea română din DIASPORA.

Pentru informații suplimentare vă rugam să luati legătura cu Doamna avocat Monica Iacovici la numărul de telefon 06 29 49 71 60